Lore Lijnen is Pilates Instructor en Fitness Instructor bij Fit For You . Ze zal ons trakteren op een lesje ‘Mindful Yoga’ …

Mindful Yoga is gericht op ontspannen en rustig bewegen op het ritme van je eigen ademhaling. Zachte bewegingen, ademoefeningen en meditatie brengen lichaam én geest tot rust. Misschien kan je het leven vanuit een ander perspectief bekijken?

Er is geen voorkennis of leeftijdsgrens vereist om Mindful Yoga te beoefenen. Je leert rekening houden met je eigen lichaam, je grenzen kennen en te accepteren. Deze yoga les biedt een plaats waar iedereen de toestemming krijgt om daar te zijn, exact waar ze op dit moment zijn.

Het is een les waar iedereen welkom is, ieder van ons heeft soms behoefte aan een les die fysiek niet te zwaar is. Daarnaast is Mindful Yoga ook geschikt voor mensen die herstellende zijn of last hebben van burn-out, cvs, fibromyalgie, of andere klachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *