Atmapriya is een yoga leraar en Sannyasi van de Bihar yoga traditie. Deze traditie stelt gemeenschap, eenvoudig leven en mediteren voorop als grootste gift aan de mensheid en heeft altijd verantwoordelijkheid genomen om kennis te bewaren die meer dan 2500 jaar oud is.

Na vier jaar reizen in Australie, Nieuw Zeeland, Bali en India is Atmapriya terug in Belgie om deze zomer kennis en liefde voor spiritualiteit te delen met zij die het nodig hebben of er interesse in hebben. Gewapend met ervaring in de armste regio’s in India, een handgemaakt harmonium en bodemloze kennis over de yoga wetenschappen stelt hij zich nu ten dienste van de gemeenschap hier.

Wil je iets weten over yoga, tantra, mantra, mediteren of de yogi levensstijl, spreek hem dan zeker aan!

Atmapriya – facebook

Meditatie brengt mensen dichter bij zichzelf en maakt ruimte voor genezing en rust. Yoga is de wetenschap die de stelselmatige evolutie naar meditatie in kaart brengt. Yoga Wetenschapper en leraar Atmapriya brengt in deze workshop lichte oefeningen die helpen voorbereiden op het stil zitten en open ademen voor mediteren. Nadien wordt de eenvoudige techniek van Kaya Sthairyam (body stillness) aangeleerd, een techniek die de basis is van de meeste vormen van stille meditatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *