In het Lifeforce Instituut kan je shiatsu en yoga studeren. De opleiding wordt gegeven door zeer gedreven docenten, die heel veel belang hechten aan kennis en diepgang, aan mentale en emotionele ontwikkeling en vooral aan persoonlijke groei en aan houding.

De aangeboden cursussen evolueren samen met de studenten en docenten tot een krachtig geheel. Door in het begin sterk de nadruk te leggen op de juiste houding en de juiste technieken kan er nadien ruimte ontstaan voor dieper werkende oefeningen en technieken en het ontwikkelen van een persoonlijke stijl.

Naast de basis shiatsu- en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het “vrouw” zijn.

De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie. De basisopleiding van Lifeforce yoga is een tweejarige opleiding in de allesomvattende Lifeforce stijl. De shiatsuopleidingen starten in onze Lifeforce Dojo’s in Beveren-Waas en Kessel en in Hasselt, Nossegem en Antwerpen. Sommige opleidingen starten overdag, andere ‘s avonds en er zijn ook weekendopleidingen voorzien.

De yogaopleiding wordt in Kessel in weekendformule aangeboden. Je kan terecht voor meer informatie op de opendeurdagen of infoavonden of via telefoon of e-mail kan je extra informatie opvragen.

Life Force

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *