Kim Hanssen:
Daar ik op 40-jarige leeftijd de diagnose Reuma Artritis, Artrose en Lupus kreeg, ben ik terug naar school gegaan om inzicht te krijgen in mijn ziektebeeld. Op de Europese academie voor natuurgeneeskunde leerde ik het belang van detoxen en de invloed van onze eet- en leefwijze op ons lichaam. Daar Yoga ons de mogelijkheid biedt om heel diep te reinigen en los te laten, heb ik 10 jaar verschillende Yoga-stijlen beoefend en vervolgens heb ik in 2011 een Yoga Teacher-training gevolgd en geef Yoga-lessen, individueel en groepslessen.
Ik kan dan ook met grote vreugde mededelen dat dankzij deze grote eet- en leef-
veranderingen in mijn leven, ik de ziekte zo goed als onder controle heb gekregen.

Sharron Hanssen:
Al mijn hele leven ben ik intensief bezig met sport en beweging.
Sinds een aantal jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in het belang van gezonde voeding en het effect hiervan op het lichaam en de lichamelijke prestaties. Enkel met de juiste brandstof en bouwstenen kunnen we optimaal functioneren. Mede doordat ik chemische technologie heb gestudeerd interesseren de fysiologische processen die in ons lichaam plaats vinden mij enorm.
Deze wijsheid willen we graag delen omdat we van mening zijn dat ook andere mensen daar baad bij kunnen hebben.

Powerladies – facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *